Aktualno

Delavnica za pripravo predstavitve (pitch) idej in projektov

Kako predstaviti svojo idejo v 60 sekundah?

Kako predstaviti svojo idejo ali projekt s kratkim video pitch-em, ki bo navdušil še največje skeptike? Prijavi se na delavnico s Tomom Costom in Robertom Kladnikom, ki ti bosta z nasveti in vajami pomagala ustvariti perfekten video pitch!

 

O delavnici

Na delavnici se bomo spoznali z osnovami gledališke in filmske igre ter kako predstaviti svojo idejo (vsebino) v obliki kratkega videa. Delavnico bo vodil Tom Costo, ki ima izkušnje s področja gledališke igre in režije ter improvizacijskega gledališča. Robert Kladnik, izkušeni Tiktok in Youtube ustvarjalec, pa bo udeležencem s praktičnimi nasveti predstavil izdelavo in montažo kratkih video vsebin. 

Vsak bo lahko ob podpori mentorjev oblikoval "pitch" (kratko predstavitev svoje ideje) in ga posnel. Ob tem bomo izvajali kopico različnih govornih in drugih vaj, za sprostitev in samozavesten pristop h kreiranju želenih video vsebin. 

 

Kdaj in kje?

Izberi si svoj termin! Na voljo so naslednji datumi:

  • sobota, 26. marec, od 9.00 do 15.00 ure
  • sobota, 9. april, od 9.00 do 15.00 ure
  • sobota, 7. maj, od 9.00 do 15.00 ure

Točno lokacijo izvajanja delavnice ti sporočimo po prijavi.

 

Kako se prijaviš?

Prijave zbiramo do petka (dan pred izvedbo delavnice) do 10.00 ure oz. do zapolnitve prostih mest. Prijaviš se tako, da izpolniš e-prijavnico.

 

Delavnica se izvaja v okviru projekta Rise & Shine (Zasij), kjer mladi in lokalna skupnost sodelujemo v skupnih prizadevanjih za boljše življenje v občini Šentjur. Namenjena je podpori mladim pri predstavitvi njihovih idej, vsebin in projektov lokalni skupnosti.

 

Več informacij:

Mladinski center Šentjur
03 747 18 01 ali mladi@ra-kozjansko.si

 

Civic Europe Mladi Šentjur Mladinski center Društvo Epik Teater

 

Nagradi se

Pridobi si nove izkušnje, bodi del mreže mladih, ki aktivno preživljajo svoj prosti čas in se ob tem zabavajo. Vsakič, ko aktivno preživiš svoj prosti čas pridobi točke, ki jih zamenjaš za kul nagrade!

Te zanima več? Nagradi se

 

Nazaj
Prijavi se na delavnico s Tomom Costom in Robertom Kladnikom, ki ti bosta z nasveti in vajami pomagala ustvariti perfekten video pitch!

Prijavi se na delavnico s Tomom Costom in Robertom Kladnikom, ki ti bosta z nasveti in vajami pomagala ustvariti perfekten video pitch!

Zadnje objavljeno

Mladinski inkubator Vpis v višješolske programe od 23.  do 29. avgust 2024

Šolski center Šentjur vabi k prijavi v študijske programe

Šolski center Šentjur, Višja strokovna šola vabi k prijavi za vpis v ...

Mladinski inkubator Pridruži se spletni delavnici

Delavnica o občutku strahu

Društvo Svetovalni svet vabi na delavnico o občutku strahu, ki bo ...

Dogodki za mlade

SHIFT + A