Aktualno

Predstavljamo naj prostovoljce Občine Šentjur 2014

Predstavljamo naj prostovoljce Občine Šentjur za leto 2014. V okviru Tedna zdravega mesta in LAS za preprečevanje zasvojenosti z drogami v Občini Šentjur je v petek, 10. aprila, potekala slavnostna prireditev v Ipavčevem kulturnem centru. Na prireditvi so podelili priznanja in pohvale prostovoljcem iz omočja občine Šentjur za leto 2014 v več kategorijah. 

Nominirance, ki se ukvarjajo z zelo različnimi področji dela, je pozdravil župan mag. Marko Diaci, nagovorila pa jih je naj prostovoljka Občine Šentjur 2013 v kategoriji od 19 do 30 let Albina Kolar, ki je bila leta 2014 s strani Mladinskega sveta Slovenije izbrana za naj mladinsko voditeljico.

 Priznanja in pohvale so prejeli: 

V kategoriji do 18 let je priznanje prejela Ana Videc, ki jo je predlagalo Kulturno umetniško društvo Skrinja Šentjur - sekcija Mladinska folklorna skupina Lintvar. Skupinsko pohvalo je prejela skupina mladih čebelarjev Primož Cmok, Luka Pustivšek, Monika Pustivšek in Gaj Čede, na predlog Čebelarskega društva Slivnica pri Celju.

 

 V kategoriji od 19 do 30 let je priznanje na predlog Literarnega društva Šentjur prejela Katarina Jenšterle. Pohvali sta prejela David Pokrajšek in Petra Kolar, ki ju je predlagalo Društvo podeželske mladine Šentjur.

 

 V kategoriji nad 31 let, ki delajo z otroki in mladimi, je priznanje prejela Jožica Lenič, ki jo je predlagalo Društvo rejnic celjske regije.

 

 V kategoriji nad 31 let je priznanje na predlog Območnega združenja Rdečega križa Šentjur priznanje prejela Olga Konrad. Pohvali sta prejela Fanika Opalič, ki jo je predlagalo Društvo upokojencev Šentjur in Alojz Slavko Kolar, ki ga je predlagalo Društvo Izviri Dobrina.

Prireditev so popestrili tolkalna skupina Glasbene šole skladateljev Ipavcev Šentjur, Mladinska folklorna skupina Lintvar in skupina za ustvarjalni gib Wild Seeds. Nastop zadnjih si lahko ogledate v spodnjem videu.


Prireditev "Naj prostovoljec/ka Občine Šentjur 2014" je potekala v okviru projekta Mozaik mladosti in izkušenj.

 

Nazaj

Zadnje objavljeno

Mladinski inkubator Vpis v višješolske programe od 23.  do 29. avgust 2024

Šolski center Šentjur vabi k prijavi v študijske programe

Šolski center Šentjur, Višja strokovna šola vabi k prijavi za vpis v ...

Mladinski inkubator Pridruži se spletni delavnici

Delavnica o občutku strahu

Društvo Svetovalni svet vabi na delavnico o občutku strahu, ki bo ...

Dogodki za mlade

SHIFT + A