Aktualno

Razpis za počitniško delo »Šentjur, mene maš« 2023

Razpisuje se počitniško delo za dijake in študente iz Občine Šentjur, ki bodo načeloma med 3. in 7. 7. 2023, od 7:00 do 15:00 ure (40 ur, 5 dni po 8 ur) pomagali:

  • Vrtcu Šentjur (košnja trave in barvanje igral ) – 3 osebe

  • KS in PGD Dolga Gora (barvanje ute pri Gasilskem domu, izris črt na igrišču) – 6 oseb

  • Mladinskemu centru Šentjur (samostojna izvedba tri dnevnega tabora ter animacija otrok po KSih) – 4 osebe (40 ur, razdeljenih na dneve med 3. in 19. 7. 2023)

  • Občini Šentjur (barvanje ute na igrišču ter druga manjša fizična opravila) – 2 osebi

 

Počitniško delo bo plačano 5,85 €/h neto, na podlagi predložene napotnice. Za malico je poskrbljeno. Za prevoz do mesta opravljanja počitniškega dela, poskrbijo kandidati sami.

 

NAČIN PRIJAVE

 

Za delo se lahko prijavijo dijaki in študentje z veljavnim statusom in s stalnim prebivališčem v občini Šentjur, preko e-prijavnice. Pomembno je, da kandidati preverijo za kakšna dela gre ter opravijo samopresojo o zmožnostih samostojnega in fizičnega opravljanja razpisanih del.

 

E - prijavnica se odpre v nedeljo, 18. 6. 2023 (23:59), do zapolnitve mest. Šteje se čas prejema prijavnice na strežnik. Prijavnice, ki bodo prejete pred navedenim datumom se ne bodo upoštevale.

 

Vlagatelji bodo o izboru obveščeni v sredo, 21. 6. 2023, po elektronski pošti, na e-naslov, ki ga bodo navedli v prijavnici.

Pri izbiri kandidatov bo upoštevan vrstni red prispetja vlog kandidatov, ki izpolnjujejo pogoje za sodelovanje (bivališče, status dijaka/študenta).

Pogoj za opravljanje počitniškega dela je zmožnost kandidata za opravljanje dela ter izpolnitev e-usposabljanja za varno delo, do katerega povezavo bodo kandidati prejeli po izboru ter ga opravili preko spleta, do četrtka, 29. 6. 2023.

 

Prijavi se

Prijavnica se odpre v nedeljo 18.6.2023 ob 00:00 23:59 in bo odprta do zapolnitve mest tukaj > https://forms.gle/L68SX4L4mdbZsjvK6

* Pojavil se je tiskarski škrat, pravilna ura odprtja je 23:59 iz nedelje 18.6 na ponedeljek 19.6. Za napako se vsem iskreno opravičujemo.

Več informacij:

Mladinski center Šentjur
Vsa vprašanja lahko naslovite na e-naslov:
mladi@ra-kozjansko.si

 

Razpis in projekt »Šentjur, mene maš!« izvaja Mladinski center Šentjur, organizacijska enota Razvojne agencije Kozjansko. Projekt financira Občina Šentjur. 

 

Nazaj

Zadnje objavljeno

Mladinski inkubator Vpis v višješolske programe od 23.  do 29. avgust 2024

Šolski center Šentjur vabi k prijavi v študijske programe

Šolski center Šentjur, Višja strokovna šola vabi k prijavi za vpis v ...

Mladinski inkubator Pridruži se spletni delavnici

Delavnica o občutku strahu

Društvo Svetovalni svet vabi na delavnico o občutku strahu, ki bo ...

Dogodki za mlade

SHIFT + A