Aktualno

Razpis za počitniško delo »Šentjur, mene maš« 2024

Razpisuje se počitniško delo za dijake in študente iz Občine Šentjur. Delo bo potekalo v juliju, od 7:00 do 15:00 ure (40 ur, 5 dni po 8 ur).

Razpisana dela:

  • Urejanje okolice, košnja trave, barvanje in izvajanje drugih lažjih fizičnih del (KS in PGD Dolga Gora) – 6 oseb

  • Samostojna priprava in izvedba tri dnevnega tabora za najstnike na Blagovni (31.7. - 2.8.) -2 osebi

  • Popis dokumentov in ostala administrativna dela na Razvojni agenciji Kozjansko (8. 7. -12. 7.) - 2 osebi

  • Animacija osnovnošolskih otrok po krajevnih skupnostih, evidentiranje javnih površin dostopnih za invalide po mestu Šentjur, barvanje klopi v Dobrini (kombinirano delo v tednu med 15. 7. in 19. 7., ) - 3 osebe

 

Počitniško delo bo plačano 6,20 €/h neto, na podlagi predložene napotnice (naslovljena naj bo na Razvojno agencijo Kozjansko, Ulica skladateljev Ipavcev 17, 3230 Šentjur). Za prevoz do mesta opravljanja počitniškega dela, poskrbijo kandidati sami.

 

 

NAČIN PRIJAVE

Za delo se lahko prijavijo dijaki in študentje z veljavnim statusom in s stalnim prebivališčem v občini Šentjur, preko e-prijavnice. Pomembno je, da kandidati preverijo za kakšna dela gre ter opravijo samopresojo o zmožnostih samostojnega in fizičnega opravljanja razpisanih del.

E - prijavnica se odpre v sredo, 19. 6. 2024 (17:00), do zapolnitve mest. Šteje se čas prejema prijavnice na strežnik. Prijavnice, ki bodo prejete pred navedenim datumom se ne bodo upoštevale.

Vlagatelji bodo o izboru obveščeni v petek, 21. 6. 2024, po elektronski pošti, na e-naslov, ki ga bodo navedli v prijavnici.

Pri izbiri kandidatov bo upoštevan vrstni red prispetja vlog kandidatov, ki izpolnjujejo pogoje za sodelovanje (bivališče, status dijaka/študenta).

Pogoj za opravljanje počitniškega dela je zmožnost kandidata za opravljanje dela ter izpolnitev e-usposabljanja za varno delo, do katerega povezavo bodo kandidati prejeli po izboru ter ga opravili preko spleta, do petka , 28. 6. 2024.

Prijavi se

E - prijavnica se odpre v sredo, 19. 6. 2024 (17:00), do zapolnitve mest. Šteje se čas prejema prijavnice na strežnik. Prijavnice, ki bodo prejete pred navedenim datumom se ne bodo upoštevale.

Več informacij:

Mladinski center Šentjur
Vsa vprašanja lahko naslovite na e-naslov:
ines@mladi-sentjur.si.

 

Razpis in projekt »Šentjur, mene maš!« izvaja Mladinski center Šentjur, organizacijska enota Razvojne agencije Kozjansko. Projekt financira Občina Šentjur.

Logo financerja

Poglej si še:

Ostale poletne počitniške aktivnosti

Dogodek je del Šentjurskega poletja.

Nazaj
Prijave na razpis Šentjur mene maš 19. 6. ob 17. uri

Prijave na razpis Šentjur mene maš 19. 6. ob 17. uri

Zadnje objavljeno

Mladinski inkubator Vpis v višješolske programe od 23.  do 29. avgust 2024

Šolski center Šentjur vabi k prijavi v študijske programe

Šolski center Šentjur, Višja strokovna šola vabi k prijavi za vpis v ...

Mladinski inkubator Pridruži se spletni delavnici

Delavnica o občutku strahu

Društvo Svetovalni svet vabi na delavnico o občutku strahu, ki bo ...

Dogodki za mlade

SHIFT + A