Aktualno

Te zanima kaj je sočutna komunikacija in kako jo uporabljati?

Moj skriti adut: nenasilna sočutna komunikacija

Si kdaj razmišljal_a, da si z neustrezno komunikacijo zapiraš vrata ob novih priložnostih? Ali se v bližnji prihodnosti srečuješ z menjavo okolja in si želiš biti sprejet_a? Delaš preko študentskega servisa in želis izboljšati svoje komunikacijske veščine? Si želiš biti slišan_a, razumljen_a in upoštevan_a?

Na Mladinskem centru Šentjur smo tukaj zate! Na delavnici sočutne (nenasilne) komunikacije boš spoznal_a kako poslušati sebe, druge in kako jasno sporočiti svoje želje. Skozi vzgojo, zgodovino smo bili podvrženi različnim vplivom in vzorcem komuniciranja, ki se jih lahko odučimo, te zanima kako? Govorili bomo tudi o vsakdanjih izzivih komuniciranja v šoli, z učitelji in z delodajalci.

Pridruži se nam 25. februarja 9:00 – 15:00, v Aktivatorju, na delavnici sočutne (nenasilne) komunikacije, kjer bomo razrešili vse dileme in vprašanja o tem kako jasno komunicirati ter upoštevati drug drugega za doseganje lastnih ciljev.

Kaj je sočutna komunikacija?

''Sočutna komunikacija pokaže način, kako biti iskren brez kritiziranja, žalitev poniževanj – in brez intelektualnih diagnoz, ki nakazujejo, da je z nekom nekaj narobe.'' CNVC founder, Marshall B. Rosenberh, PhD.

Delavnica je namenjena dijakom in študentom, udeležba je brezplačna, obvezne so predhodne prijave, saj je število mest omejeno.
 

Prijavi se

Prijavnico najdeš tukaj.

Več informacij:

Mladinski center Šentjur
03 747 18 01 ali mladi@ra-kozjansko.si

 
Z vami bo:

Sonja Čeh, trenerka NLP (nevro lingivistično programiranje) ter trenerka timskega sodelovanja, komunikacije in medosebnih odnosov (Strength Deployment Inventory), s preko tridesetletnimi izkušnjami v gospodarstvu. Veščine komunikacije so njena strast že 25 let. Pri sebi in udeležencih programov je bila priča velikim premikom na področju učinkovitostjo pri sodelovanju, uspehu in zadovoljstvu na službenem in privatnem področju.

 

Nazaj
Te zanima kaj je sočutna komunikacija in kako jo uporabljati?

Te zanima kaj je sočutna komunikacija in kako jo uporabljati?

Spoznal_a boš

Spoznal_a boš

Zadnje objavljeno

Aktualno Program aktivnosti prvega termina

Prijavi se na počitniški teden za najstnike

Pet dni poletnih počitnic preživi aktivno, zabavaj se in spoznaj nove ...

Mladinski inkubator Želiš prepoznati lažne novice? Prijavi se na izmenjavo.

Te zanima kako prepoznati dezinformacije?

Mladinska izmenjava “Resnica v dobi dezinformacij” bo mladim ponudila ...

Dogodki za mlade

SHIFT + A