Aktualno

Utrinki iz prvomajskih počitnic

V času prvomajskih počitnic smo tri dni odprli vrata Aktivatorja in mladim ponudili vsak dan različne aktivnosti, ki so poskrbele za kar nekaj aktivnih trenutkov. Ob vsem tem pa seveda čas, ko so se zabavali in za nekaj ur odpočili od šolskih obveznosti.

Prvi dan smo otvorili z nagradnima turnirjema v namiznem nogometu v dvojicah in v namiznem tenisu. Fantje so se pošteno namučili in si zaslužili sladke nagrade, ki so razveselile prve tri najboljše. Za vse ostale pa ni manjkalo tolažilnih »nagrad«, ki so si jih pripravili kar sami – najbolj priljubljena jed v Aktivatorju, vaflji. Dan smo nadaljevali z dobro uro zabavanja ob karaokah, kar je vsem prisotnim polepšalo dan, spoznali smo nekaj novih izvajalcev in obudili nekaj starih, skoraj pozabljenih skladb, ki bodo odslej redno na »hišnem« seznamu predvajanja. Še pred koncem smo si privoščili eno igro najljubše namizne igre.

V torek smo pripravili za mlade iskanje skritega zaklada. Mladi so se lahko preizkusili v poznavanju Šentjur, saj so preko različnih nalog in izzivov prečesali mesto in na koncu uspešno našli skriti zaklad. Namigi in navodila, ki so jih vodila, so bila pripravljena z aplikacijo Actionbound, ki se je že velikokrat izkazala kot mladim zelo zabavna in zanimiva atrakcija, ki jih poleg vsega še spodbudi k temu, da so aktivni v naravi. Tudi tokrat ni manjkalo sladkih dobrot in dobre volje. Dan smo si umirili tako, da smo skupaj odigrali nekaj namiznih družabnih iger, bo katerih vsi uživamo.

Za zadnji dan smo pripravili tekmovanje v igranju iger na Wii konzoli, ki je mladim zelo ljuba oblika zabave. Ker smo vse igre skrbno izbrali tako, da se ob njih športa in miga, se mladi tudi tokrat niso izognili aktivnemu preživljanju prostega časa. Mladi so iz Aktivatorja odšli zadovoljni in nasmejani.

Več fotk si lahko ogledaš na: https://www.mladi-sentjur.si/Fotoutrinki/fotke-prvomajske-pocitnice-2024/

Več informacij:

Mladinski center Šentjur
03 747 18 01 ali mladi@ra-kozjansko.si

 

Nazaj
Dogajane med prvomajskimi počitnicami

Dogajane med prvomajskimi počitnicami

Zadnje objavljeno

Mladinski inkubator Izmenjava o spodbujanju prehoda v ekološko in vključujočo družbo s krepitvijo pristnih načinov odnosa do sebe, svoje socialne mreže in narave.

Se želiš udeležiti mladinska izmenjava EARTH?

Društvo Metta vabi na 7-dnevno mladinsko izmenjavo EARTH – Exploring ...

Aktualno Napovednik za poletje 2024 z Mladinskim centrom

Napovednik poletnih počitniških aktivnosti

Tako kot vsa leta do sedaj tudi letos pripravljamo projekt "Šentjur, ...

Dogodki za mlade

SHIFT + A