Mladinski inkubator

Ustvari nepozabne izkušnje v Španiji

Si želiš delati z mladimi, multimedijo in organizacijo dogodkov ali ekološko vrtnarjenje?
 
Mladi med 18. in 30. letom starosti imate priložnost za pridobivanje in nadgradnjo znanj na področju multimedije in trajnosti v mladinskem centru v Španiji, v mestu Ribadavia.
 
Sodeloval_a boš pri ustvarjanju projektov, ki bodo na zabaven in poučen način prinesli nepozabne izkušnje, gradnji bolj povezane in raznolike evropske skupnosti, organizaciji in ustvarjanju kulturnih dogodkov ter informiranju mladih na lokalni in mednarodni ravni.
Poleg tega boš prejel_a še številne druge ugodnosti, kot je nastanitev, prehrana, zavarovanje in žepnina, možnost obiska jezikovnega tečaja, celostno podporo koordinatorja in mentorja, priložnost za razvoj osebnega projekta, izboljšavo znanja postprodukcije fotografij/video posnetkov in še in še.
 
 

OPIS AKTIVNOSTI

Prostovoljec ali prostovoljka bo vključen_a v dejavnosti, ki potekajo v mladinskem centru v občini Ribadavija. Naš namen je omogočiti njihovo vključitev v dejavnosti, ki bodo mladim v naši organizaciji in regiji omogočile boljše razumevanje različnih kultur in razširili zavedanje o Evropi. Skupaj bomo ustvarjali projekte, ki bodo na zabaven in poučen način mladim prinesli nepozabne izkušnje. Pridruži se nam in skupaj bomo gradili bolj povezano in raznoliko evropsko skupnost.

 

NAMESTITEV, PREHRANA IN PREVOZ

Vsi prostovoljci in prostovoljke bodo:

  • na začetku vsakega meseca prejeli žepnino v višini 160 € in dodatek za prehrano v višini 150€. Na ta način bodo imeli možnost kupiti, kar potrebujejo, in pripraviti hrano po svojem okusu,
  • registrirani v shemo ESE zavarovanja HENNER,
  • prejeli prispevek za potne stroške (znesek bo izračunan glede na prevoženo razdaljo prostovoljca),
  • živeli v stanovanju v Ribadaviji, v lastni enoposteljni sobi. Stanovanje ima štiri spalnice, dnevno sobo, kuhinjo, dve kopalnici in balkon. Poleg tega so na voljo vsi potrebni pripomočki za življenje (pralni stroj, odeje, brisače, posoda itd.). Nahaja se v bližini delovnega mesta.

 

Kako se prijaviš?

Zainteresirane_i izpolnite elektronsko prijavnico v angleškem jeziku. Elektronski prijavi je potrebno priložiti življenjepis (prav tako v angleškem jeziku) ter zapisati referenčno številko vpisa v bazo Evropske solidarnostne enote (ESE). Za vpis obiščite spletni portal: https://europa.eu/youth/solidarity_sl.

Rok za prijavo je sreda, 31. januarja 2024.

 

Povezave:

Več o prostovoljski izkušnji v Španiji je na voljospletni strani Pine in v infopacku (.pdf)

Več informacij:

Kulturno izobraževalno društvo PiNA

Gortanov trg 15
6000 Koper
Če imaš vprašanja, kontaktiraj terminal@pina.si.

Nazaj
Želiš pridobivati izkušnje v Španiji?

Želiš pridobivati izkušnje v Španiji?

Zadnje objavljeno

Aktualno Prijavi se za lokalnega turističnega vodnika

Usposabljanje za lokalne turistične vodnike

Udeleženci tečaja se bodo izobraževali o osnovah turističnega vodenja ...

Mladinski inkubator Vpis v višješolske programe od 23.  do 29. avgust 2024

Šolski center Šentjur vabi k prijavi v študijske programe

Šolski center Šentjur, Višja strokovna šola vabi k prijavi za vpis v ...

Dogodki za mlade

SHIFT + A