Razpisi in natečaji

Natečaj: Ideja Šentjur 2022

Namenjen: vsem, od 13 do vključno 29 let

Datum objave razpisa: četrtek, 24. marec 2022

Rok: torek, 19. april 2022, do 23:59

Kaj potrebuješ ti in tvoji vrstniki, da bo v tvojem kraju še lepše živeti? Imaš idejo, kako lahko izboljšaš svoje življenje, življenje prijateljev, sošolcev, znancev in vseh občanov občine Šentjur?

Prijavi svojo idejo na natečaj Ideja Šentjur 2022!

 

Besedilo natečaja

Na Mladinskem centru Šentjur vabimo mlade, da delite ideje s katerimi lahko izboljšate svoje življenje, življenje vrstnikov in občanov občine Šentjur. Idejo lahko oddate mladi (ena ali več oseb skupaj), ki živite v občini Šentjur, stari med 13 in 29 let.

 

Prijavite ideje, ki so v javnem interesu in se nanašajo na enega ali več področij:

  • Povezana, ljudem prijazna in varna občina (kvalitetno življenje občanov)

  • Trajnostna in zelena občina

  • Pametna, privlačna in turizmu prijazna občina 

 

Nagrade:

Mladinski center Šentjur bo izmed prijavljenimi idejami izbral tiste, za katere bo prijavitelj izkazal obstoj pozitivnih učinkov na skupnost in uresničljivost ideje. 

 

Izbrane ideje bodo predstavljene na spletnih omrežjih, kjer bodo občani občine Šentjur izglasovali 3 NAJ ideje, ki bodo prejele nagrado v vrednosti do 150,00 evrov neto (bruto 200,00 evrov). 

 

Kriteriji za izbor idej in glasovanje:

Kriteriji za predstavitev oddane ideje na spletnih omrežjih in glasovanje:

  • Izboljšuje kakovost življenja v občini Šentjur. Njena uresničitev prinaša pozitivne učinke na lokalno skupnost (kakovost življenja, okolje, odnose, trajnost).

  • Izvedljivost ideje v letu 2022, v času od junija do novembra. Njena uresničitev pa je vredna od 0 do 2.000,00 evrov. 

 

Ideje, ki bodo zadostile kriterijem, bodo dane v glasovanje. Mladinski center Šentjur lahko pred objavo na družbenih omrežjih, predlagatelje pozove k dodatnim pojasnilom o oddani ideji.

Glasovanje bo potekalo predvidoma v maju 2022. Predlagatelji treh idej, ki bodo zbrale največ glasov bodo prejeli nagrado v višini 150,00 evrov neto (bruto 200,00 evrov). 

 

Rok in način prijave:

Idejo oddaj do vključno torka, 19. aprila 2022, do 23.59 ure preko e-prijavnice.

Predlagamo ti, da najprej izpolniš prijavnico v word dokumentu, ki si jo preneseš tukaj in nato odgovore preneseš (kopiraš in prilepiš) v prijavnico na spletu. 

 

Kako uresničiti idejo?

Z oddajo ideje dovoljuješ njeno javno objavo ter njeno uresničitev tudi v primeru, če sam_a nisi zainteresiran_a - enostavno daš možnost drugim, da uresničijo tvojo idejo, a jo lahko uresničijo po svoje.

Vsi, ki želite pridobiti sredstva za uresničitev svoje ideje, pa vas vabimo, da se prijavite na javno povabilo PROJEKT ŠENTJUR 2022 ter se potegujete za sredstva v višini od 200,00 do 2.000,00 evrov.  

 

Potrebuješ več informacij ali pomoč?

Če potrebuješ več informacij o samem natečaju ali morebitno pomoč nam piši na mladi@ra-kozjansko.si ali pokliči na 03 747 18 01.

 

Poglej si še

Kako predstaviti svojo idejo ali projekt s kratkim video pitch-em, ki bo navdušil še največje skeptike? Prijavi se na delavnico s Tomom Costom in Robertom Kladnikom, ki ti bosta z nasveti in vajami pomagala ustvariti perfekten video pitch!

 

 

Več informacij:

Mladinski center Šentjur
03 747 18 01 ali mladi@ra-kozjansko.si

Vir:

Mladinski center Šentjur

 

Civic Europe Občina Šentjur Mladi Šentjur mladinski center KUD Epik teater

 

Nagradi se

Pridobi si nove izkušnje, bodi del mreže mladih, ki aktivno preživljajo svoj prosti čas in se ob tem zabavajo. Vsakič, ko aktivno preživiš svoj prosti čas pridobi točke, ki jih zamenjaš za kul nagrade!

Te zanima več? Nagradi se

 

Nazaj
Kaj potrebuješ ti in tvoji vrstniki, da bo v tvojem kraju še lepše živeti? Prijavi svojo idejo na natečaj Ideja Šentjur 2022!

Kaj potrebuješ ti in tvoji vrstniki, da bo v tvojem kraju še lepše živeti? Prijavi svojo idejo na natečaj Ideja Šentjur 2022!

Zadnje objavljeno

Mladinski inkubator Vpis v višješolske programe od 23.  do 29. avgust 2024

Šolski center Šentjur vabi k prijavi v študijske programe

Šolski center Šentjur, Višja strokovna šola vabi k prijavi za vpis v ...

Mladinski inkubator Pridruži se spletni delavnici

Delavnica o občutku strahu

Društvo Svetovalni svet vabi na delavnico o občutku strahu, ki bo ...

Dogodki za mlade

SHIFT + A